CINE SUNTEM

C&AE Business Travel este o agentie de turism, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism.

VIZIUNE

Serviciile oferite au la baza orientarea permanenta spre client prin oferirea  unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime, identificate impreuna cu dumneavoastra, in baza ofertelor furnizate de partenerii nostri.

Programele noastre interne sunt concepute astfel incat nici una din frumusetile tarii sa nu fie uitata, de la traditiile bine pastrate din nordul tarii pana la plajele Marii Negre si Delta Dunarii, din Maramures pana la maretia plajelor din Emiratele Arabe Unite, Egypt sau alte destinatii exotice.

Oferta noastra externa pune la dispozitie destinatii turistice variate si minunate, garantand confortul si siguranta unui sejur de neuitat.

MISIUNE

Misiunea noastra este de a asigura servicii impecabile prin care sa satisfacem nevoia de excelenta a turistilor nostri. Oferta noastra este expresia nevoii de altceva, de ceva diferit, de ceva impecabil.