Insula Saona – insula uimitoare din Republica Dominicana

Daca ajungeti in Republica Dominicana trebuie neaparat sa popositi si in minunata insula Saona, situata in largul coltului sudic al Republicii Dominicane unde Atlanticul se imbratiseaza cu Marea Caraibilor unde apele marii de un turcoaz desavarsit scalda plajele cu nisip alb si foarte fin, strajuita de palmierii unduitori. Saona este paradisul pe care ni-l imaginam cand ne gandim la o destinatie exotica.

Saona face parte dintr-un parc national si o rezervatie marina neavand facilitati decat in zone restranse , unde insularii se ocupa de turisti oferindu-le suvenire, fotografii personalizate.

Ce poti face in Saona? De la plimbarile pe plaje pustii, catre lagune pline de mangrove deranjate de pelicani, corbi de mare cu picioare rosii , cuci, papagali si soparle .

Pentru cei doritori de aceasta excursie programul arata cam asa:

Veti fi preluati de la hotel cu un autocar si veti fi dusi la Bayahibe locul de imbarcare spre Insula Saona . Veti fi preluati de un catamaran unde pe tot parcursul drumului nu va lipsi voia buna, romul, muzica si dansul.

In drum veti poposi la piscina naturala unde veti intalni minunatele stelute de mare si apa de un turcoaz naucitor de frumos.

Va imbarcati din nou si porniti spre Saona unde va veti desfata cu un pranz cu specific dominican si va veti bucura de plaja minunata unde natura ne ofera cele mai frumoase culori , un loc inconjurat de ape cristaline si nisip alb, un adevarat paradis pe pamant.

Puteti achizitiona de pe insula de la producatorii locali ulei de cocos si migdale , bijuterii , etc.

Returul de pe insula se face cu catamaranul sau salupa rapida. Excursia dureaza aproximativ 8 ore.

Pretul excursiei variaza intre 80 -100 de Euro per persoana. Pentru excursiile achizitionate de la agentia noastra pretul este de 79 euro/persoana

Cand plecati in aceasta excursie imbracati-va confortabil, nu uitati crema de protectie solara, palaria sau sapca , ochelari de soare, sostum de baie si prosop

Recent Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *